YAPTIRANA BİN ŞÜKÜR
Çaresizlik "ALLAH'tan" gelen en güzel işarettir... Dua'nın vaktinin geldiğini gösterir... Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün... RABBİN seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir... Hz Mevlana.

İzleyiciler

17 Ocak 2013 Perşembe



Bugün o kadar çok mutluyum ki, teyze olacağımı öğrendim. Benim kız kardeşim 6 yaşında teyze oldu. Ben de 47 yaşında :) Allah'a reva mı? :)) Allah'ım hayırlı eylesin.



10 yorum:

  1. Teyzeliğiniz hayırlı olsun :) Yaptıklarınız harika, ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. bayıldım yaptıklarınıza ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. canlarım çok teşekkür ediyorum.bebeğimiz henüz 5 haftalık ben şimdi 8 ayı nasıl dolduracağım.bacım İstanbul da ben Gümüşhane de annem Trabzon da kayınvalidesi Sivasda İnşallah hamileliği çok güzel geçer

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun, önlük sanırım onlar, çok güzel olmuşlar, ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. yaptıklarım mutfak önlükleri modelim hep aynı sadece kumaşlarının desenleri farkı çok fazla diktim hala daha bıkmadım.severek zevkle dikiyorum.kullananlar iyi günde kullansınlar.

    YanıtlaSil
  6. ellerinize saglık çokk güzeller çokta kullanıslı bir kadının mutfakta en çok ihtiyacı olan mutfak havlularıdır çünkü.ben çoookk begendim.takipteyim.bende beklerim:)

    YanıtlaSil
  7. Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar.Teyzeliğinizde hayırlı olsun.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  8. sevgili Mehtap Hanım çok teşekkürler Allah herkese nasip eylesin

    YanıtlaSil
  9. Hayırlı,uğurlu olsun,Allah bebeğinizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşaAllah.Bizim kız 32 yaşına geldi değil bebek yapmaya evlenmeye niyeti yok.Ben teyze olamayacağım galiba :)

    YanıtlaSil
  10. BetMGM NJ App Promo Code & Review - JetBlue Casino
    Download the BetMGM 목포 출장마사지 NJ 광명 출장마사지 sportsbook app and get a $10 no-deposit bonus. The bet is up to 충청남도 출장안마 $250 and 김제 출장샵 you can bet online via any 광주 출장마사지 banking method, without having to

    YanıtlaSil