YAPTIRANA BİN ŞÜKÜR
Çaresizlik "ALLAH'tan" gelen en güzel işarettir... Dua'nın vaktinin geldiğini gösterir... Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün... RABBİN seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir... Hz Mevlana.

İzleyiciler

18 Mart 2013 Pazartesi

Karman Çorman :)

Son güncellememi 17 Ocak'ta yapmışım, 2 ay geçmiş aradan. Boş değildim, yaptıklarımı eklemeye vakit bulamadım sadece. Toplu olarak yayınlıyorum bugün de :) 











16 yorum:

  1. Eline emeğine sağlık ne kadar güzel şeyler yapmışın

    YanıtlaSil
  2. sevgili hanife hanım yorum aldığım zaman çok daha mutlu oluyorum.ALLAH RAZI OLSUN okulumuzun kermesine başlıyacağız sizin sitenizden yardım alacağımdan eminim.sizin de emeklerinize sağlık şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Elinize sağlık hepsi çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık ablam her zamanki gibi döktürmüşsün :)

    YanıtlaSil
  5. Hayirli sabahlar..el isleriniz ne kadar guzel isciligi ne kadar temiz..zevkle yapildiklari o kadar asikar ki masallah ellerinize saglik :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. ssağol canım ziyaret için daha bloga yükleyemedim forumda açıkladım 2 hafta olucak zamansızlık canım çalıuşan bayanım ama forumda linkini de verdim canım blogada zamanım olunca eklerim ir yığın açıklam var eklenecek ama forumla ikisini bir rada yürütemiyorum,senide senin gibi becerikli arkadaşı da aramızda görmek isteriz canım.
    http://www.hobievimiz.com/index.php

    YanıtlaSil
  7. nuran hanım ellerinize sağlık ne kadar şık işler yapmışsınız bayıldım iyi günlerde kullanın canım

    YanıtlaSil
  8. merhabalar Nuran hanım.çok teşekkür ediyorum.güzel yorumunuz beni de çok mutlu etti.Elişleriniz çok güzelmiş.ellerinize sağlık olsun.lif modelini facede hobievimiz grubu var, orda paylaşmıştım.çok hoşumuza gitti. ve bir etkinlikle yapalım dedik.Sizde resimlerle biraz açıklamışsınız sağolun.Forumda da açıklamasını sağolsun Filiz arkadaşımız yaptı.kendisi ayrıca hobievimizin adminidir.Açıklamayı belki kendi sayfasına da ekler.sizde hobievimize üye olun ,ordan açıklamalı tığ işleri bölümünden görebilirsiniz.güzel paylaşımlar ve etkinlikler var.bekleriz.şimdilik hoşçakalın.kolay gelsin,sevgilerimle... :)

    YanıtlaSil
  9. Nuran hanımcım iadei ziyarete geldim :)) bloğunuz ve yaptığınız birbirinden güzel işlere bayıldım, ellerinize emeklerinize sağlık memnun oldum sizi tanıdığıma,selamlar sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Nuran hanım ,bu linkten hobievimiz sayfasına gidin.
    http://www.hobievimiz.com/ orda hobievimiz tablosunun hemen altında anasayfa forum vs var.kayıt ol kısmını tıklayın.üyelikle ilgili bir yazı var.en altta üyelik sözleşmesinin koşullarını kabul ediyorum butonu var ona tıklayın.sonra kullanıcı adı eposta vs bilgiler gerekli onları doldurun.en altta doğrulama diye bazı kodlar var (harfler oluyor genelde)onları da belirtilen yere yazıp kayıt ol düğmesini tıklayın.sonra eposta adresinize forumdan bir mesaj gelecek oraya bakın ve linke tıklayıp ,foruma giriş yapın. :)inşallah açıklayıcı olmuştur.kolay gelsin arkadaşım.sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  11. Nuran hanım, ellerinize sağlık güzel şeyler üretmişsiniz. Benim annem de çok güzel lifler örer, benim de denemişliğim vardır.:=)Sevgilerle.

    YanıtlaSil
  12. Merhabalar,
    Bloğunuzu yeni keşfettim maşallah çok güzel el işleriniz var. Hepsi birbirinden değerli ve güzel.
    Emeklerinize sağlık.
    Sizi izlemeye aldım, bana da beklerim :)
    http://fatoscatadlar.blogspot.com/
    Görüşebilmek dileği ile,
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  13. dikis makinaniz sekermi seker:))

    YanıtlaSil
  14. Ne kadar güzel olmuş.Dikiş makinesine de bayıldım :)Bloğunu takibe aldım canım bana da beklerim.İstanbuldaki farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  15. slm canım liflerin çok güzel alttaki mutfak önlüğünden hala dikicem bende,benim gibi hertelden gidiyorsun arkadaşım örgüde var dikişte foruma da bekleriz canım. köşeli lifinizi, de çok beğendim

    YanıtlaSil
  16. filiz hanımcım gerçekten her telden çalmayı seviyorum.biraz maymun iştahlıyım galiba.onuda yapsam bunuda yapsam.elimden geldikce de uğraşıyorum liflerimi de gelsin gerçekten çok seviyorum.:)yapanlara kolay:)

    YanıtlaSil