YAPTIRANA BİN ŞÜKÜR
Çaresizlik "ALLAH'tan" gelen en güzel işarettir... Dua'nın vaktinin geldiğini gösterir... Süzülüyorsa gözünden yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün... RABBİN seni özlemiş, sesini duymak istemiş demektir... Hz Mevlana.

İzleyiciler

14 Ocak 2014 Salı

Ne kadar da uzun bir araydı

Bu kadar uzun bir ara vereceğimi hiç tahmin etmiyordum. Neredeyse sene olmuş.2013 kadar yoğun bir yıl yaşadığımı hatırlamıyorum.Taşınmalar kermesler düğünler doğumlar ve ölümler. Hepsini yaşadım. Çok yoruldum çok sevindim çok da üzüldüm. Böyle olunca da yaptıklarımı yayınlayamadım fırsat bulamadım. Her şey yoluna giriyor ama kayıp ettiklerimiz bir daha geri gelmiyor. Allah geride  kalanlara sağlık versin. Biri arkadaşım daha 32 yaşında diğeri başka bir arkadaşımın eşi 54 yaşında. Mekanları Cennet olsun . Allah'ım gittikleri  yerde utandırmasın.
Sevinçler de üzüntüler de biz insanoğlu için. Hayat kaldığı yerden devam ediyor. Allah'a iyi bir kul, insanlara karşı da gerçekten insansak ne mutlu bize.. Kendi adıma elimden geleni  yaptığımı zannediyorum.Yapmaya da Allah sağlık verdikçe devam edeceğim.Bu akşamlık bu kadar yeter.Çekilmiş bazı resimler var.Ara ara yayınlamaya çalışacağım.Şimdilik herkese hayırlı akşamlar.